ZubarDubar DK

Danmarks mest erfarne cocktail catering

Kvalitet og service i centrum

Siden 2006 har ZubarDubar sørget for unikke fester med komplette barløsninger i hele Danmark. I dag servicerer vi ved 30.000 arrangementer og for 100.000 gæster. Hvert år.

Med en simpel, komplet løsning inden for barer og cocktails gør ZubarDubar det nemt for både private og erhverv at holde et eksklusivt event. Uden besvær har du en fri bar til dine gæster, hvor de bliver serviceret af en professionel bartender.

Hvad tilbyder ZubarDubar DK?

Erfaring, kvalitet og pris

zubardubar-icon-cocktail
13 års erfaring
zubardubar-icon-globe
Hele landet
zubardubar-icon-user
Professionelle bartendere
zubardubar-icon-price
Prisgaranti
zubardubar-icon-like
Tilfredsheds-garanti

Komplette barløsninger

Inkl. alt til din bar og cocktails
Lej en komplet barløsning med friske råvarer

Konceptet med alt i én

Lej en bartender? Hvorfor nøjes. Hos ZubarDubar får du alt til baren samlet i ét koncept.

Skal drikkevarerne til dit arrangement være fuldstændig uden problemer? Lej en bar, hvor der er styr på det hele, og kvaliteten altid går til tops.

Vores kunder har tillid til, at vi altid serverer de bedste drinks og cocktails af højeste kvalitet, og det ønsker vi naturligvis at efterkomme.

Lej en komplet barløsning med friske råvarer
Lej en bar med professionelle bartendere
Lej en bar med professionelle bartendere

Teamet bag

Kvalitet kræver kompetente medspillere. Derfor har ZubarDubar en række dygtige brands med på holdet, når vi leverer unikke barløsninger.

De friske isterninger og knust is er leveret af Isklart. Og skal der serveres Gin Hass i baren, leverer Gin Hass® den fyldige, originale Mango Sirup, så du får den helt perfekte smagsoplevelse.

Hvis det er en fest med højt tempo, sørger Drafttails for drinks på fustage. På den måde serverer vi hurtigt, men stadig med samme høje kvalitet.

Komplet barløsning - Bartender med to cocktails

Eksklusiv oplevelse

Vores ”lej en bar”-koncept giver dit arrangement en helt særlig stemning. Baren bidrager samtidig også til dine gæsters tilfredshed. I baren kan de nemlig få lige præcis det, de ønsker, hvad angår drinks og cocktails. Vores bartendere mixer de ønskede drikkevarer med sirlig udførelse, som ikke kan andet end at tilfredsstille gæsten.

Denne særlige oplevelse giver arrangementet et eksklusivt twist og tilføjer noget ekstra, der imponerer dine gæster. En eksklusiv oplevelse tiltaler langt de fleste mennesker. Derfor kan du med god samvittighed booke eller bestille et tilbud.

Komplet barløsning - Bartender med to cocktails
Lej en bar til ethvert event
Lej en bar til ethvert event

Lej en bar til ethvert arrangement

Uanset hvilket arrangement du har i kalenderen, så tilpasser vi vores bar til dine ønsker og planer. Vi har serviceret ved både bryllupper, firmafester, julefrokoster, havefester og selvfølgelig ved fester for festens skyld, der bare skulle have dét ekstra. Det står dig frit for. Lej en bar til ethvert arrangement!

Vi stiller baren op og mixer cocktails, lige hvor det passer dig. Gæstelisten har selvfølgelig heller ikke nogen nedre eller øvre grænser – for os er det en ære at sørge for perfekte drikkevarer til både store og små fester.

Kontakt eller book

ZubarDubar i Danmark er altid åbne for spørgsmål! Kontakt os, hvis du har spørgsmål til vores løsninger eller tilbud. Ved du allerede nu, at du skal have en komplet bar? Så book allerede i dag!

ZubarDubar DK’s priser

Se priserne på komplette barløsninger
* Minimumsbeløb: 7.995,- inkl. moms.
** Vælg engangsglas og spar 2,5,- inkl. moms pr. gæst i timen.